SelfieBox és SelfieMirror a vendégélmény növelésére

A céges rendezvények sikerességének egyik kulcsa az, hogy a résztvevők számára felejthetetlen élményt nyújtson, amire szívesen gondol vissza. Ez könnyen elérhető különböző interaktív és személyes szolgáltatással, amellyel megörökíthetik a rendezvény pillanatait. Erre kitűnő választás a SelfieBox és a SelfieMirror. Ebben a blogposztban bemutatjuk, hogy hogyan használjuk a két szolgáltatást a vendégélmény fokozására.

Az interaktív rendezvény élmény

A két készüléken egy hatalmas érintőképernyő segítségével készíthetnek képeket magukról a vendégek, amelyeket különböző filterrel és az esemény tematikájához illő dekorációval tehetnek egyedivé. A képek azonnal nyomtatásra kerülnek, így már aznap bekeretezheted, de ha csoportképet készítettetek, ne aggódjatok, a rendezvény után elektronikus formában is elküldjük nektek a képeket.

Fotópapír grafika és személyre szabott gépház

Kérésre készítünk nektek egyedi fotópapírt, amire a képeket nyomtathatjátok, legyen szó akár egy céges logóról, akár egy esküvőhöz illő grafikáról. Igény esetén a gépház fóliára is tervezünk grafikát, amelyen megjeleníthetitek a cég arculatát és értékeit.

Egy album emlék

A SelfieBox és a SelfieMirror használatához nincs szükség speciális háttérre, egy dekorációs fal elé vagy akár a tánctér közepén is tükrözik a képek a rendezvény hangulatát. Az esemény alatt készült képekhez igény esetén fotóalbumot is biztosítunk számotokra, amely megőrzi az emlékezetes pillanatokat a nappaliban vagy akár a cégvezetők irodájában.

Technikai személyzet 

A SelfieBox és a Selfie Mirror használatakor a szolgáltatás részeként technikai személyzetet is biztosítunk. Ők gondoskodnak az építésről, a bontásról, a szállításról és a működésről, így a cégnek nem kell külön erre a feladatra személyzetet biztosítania. Ezáltal az üzemeltetés gond nélkül, a vendégek számára zökkenőmentesen zajlik.

A SelfieBox és a Selfie Mirror olyan rendezvény eszközök, amelyek a vendégélmény növelésére szolgálnak céges rendezvényeken. Az interaktív élmény, a személyre szabott fotópapír grafika és gépház fólia dizájn, a humoros kiegészítők és jelmezek, a háttér és a fotóalbum lehetősége, valamint a technikai személyzet támogatása együttesen garantálják a rendezvény sikerét és a vendégek elégedettségét.

Még több tartalom

SelfieBox és SelfieMirror a vendégélmény növelésére

A céges rendezvények sikerességének egyik kulcsa az, hogy a résztvevők számára felejthetetlen élményt nyújtson, amire szívesen gondol vissza. Ez könnyen elérhető különböző interaktív és személyes