ÖT KREATÍV ÖTLET EGY EMLÉKEZETES RENDEZVÉNYHEZ

 

Ahhoz, hogy egy rendezvény valóban sikeres legyen, nemcsak a megfelelő helyszín és az alkalomhoz illő catering szolgáltatás kiválasztására van szükség. Az igazán emlékezetes rendezvényeknek olyan kreatív szolgáltatásokat és elemeket érdemes alkalmazniuk, amelyek felkeltik mind a vendégek, mind a megrendelők érdeklődését, szórakoztatják és aktivizálják a közönséget, annak érdekében, hogy egy igazán emlékezetes élménnyel gazdagítsák őket.

Első blogposztunkban 5 olyan kreatív ötletet szeretnénk bemutatni, amelyek garantáltan kitűnő rendezvényt biztosítanak.

 

  1. Fotófal

 

Egy fotófal létrehozása a rendezvényhelyszínen remek módja lehet a vendégek szórakoztatásának, hiszen az évek során összegyűlt képek mindenkiben kedves emlékeket ébresztenek, legyen szó akár egy családi eseményről, vagy egy céges rendezvényről. Egy saját képekkel feldíszített fotófal egyedivé és bensőségessé varázsolja a rendezvény hangulatát, ahol a vendégek is garantáltan jól fogják érezni magukat. A saját képek mellett a cég egyedi logóját, de akár egy rendezvényhez illeszkedő hátteret is választhatunk kiegészítésnek. De mi is lehetne jobb egy fánkokkal megbolondított fotófalnál? Fánk Fal szolgáltatásunkat bármilyen fotóval és grafikával megrendelhetitek, így a dekoráció egyszerre dobja fel a hangulatot, és biztosítja a desszertasztalt a vendégek számára.

 

  1. SelfieMirror és SelfieBox

 

Az elmúlt évek legújabb őrülete a SelfieBox és a SelfieMirror, amelyek nemcsak esküvőkön, de egy karácsonyi céges partin is megállják a helyüket. Használatuk rendkívül egyszerű, és egy tökéletes ötlet a rendezvény pillanatainak megörökítésére. Kérés esetén két szolgáltatásunkhoz a rendezvény tematikájához illeszkedő kellékeket és jelmezeket is biztosítunk a jókedv és a nevetés megőrzése érdekében.

 

  1. Élő zenekar vagy DJ

 

Nincs rendezvény zene nélkül! Egy zenelejátszó helyett mi inkább azt javasoljuk, hogy élő zenét alkalmazzatok, ez is jelzi, hogy a rendezvény gondosan lett megtervezve, és fontos számunkra a vendégek elégedettsége. A tökéletes zenei aláfestés kiválasztásához azonban fontos, hogy egy megbízható és tehetséges zenekart vagy éppen DJ-t válasszunk.

 

  1. Kreatív kihívások

 

Egy nagyobb rendezvény esetében is fontos, hogy a vendégek interakcióba kerüljenek egymással, ezt pedig könnyen elérhetjük különböző csapatépítő játékok alkalmazásával. Ezek lehetnek teljesen hétköznapi csapatversenyek, szórakoztató játékok, de szolgáltatásaink között találhattok kifejezetten erre a célra megalkotott logikai és ügyességi attrakciókat.

 

  1. Selfie 360

 

A Selfie 360 egy új és innovatív módszerrel teszi még élvezetesebbé a rendezvényt. Az eszközzel 360 fokos, forgó videókat készíthetnek magukról a vendégek, amiket akár egy céges logóval vagy egy kreatív grafikával tehetünk egyedivé és alkalomhoz illővé. A Selfie 360 biztosan elvarázsolja a rendezvény résztvevőit, és  felejthetetlenné teszi a rendezvényed.

Még több tartalom

SelfieBox és SelfieMirror a vendégélmény növelésére

A céges rendezvények sikerességének egyik kulcsa az, hogy a résztvevők számára felejthetetlen élményt nyújtson, amire szívesen gondol vissza. Ez könnyen elérhető különböző interaktív és személyes